pengikut.SETIA

Wednesday, January 26, 2011

....no TIME 4 u,them,and all.. :(

So how can we start now?hehe..
Too bad to tell u guys tht i haven't start yet to editing my blog.
I try nak merajinkan diri.Tetapi ternyate usehe itu tidak berhasil :)
Since i start new sem,terasa cam pack giler my routine!
And after class pulak,of cos penat and no time nak update my lebly blog ni kan?
Sememangnye ini semua adalah benar!(even bukak FB sempat plakk!)hehe..
No laa..i means,nak update blog bukan just put status and replied comment each other..
It is not easy as u thought..
Blog ni kan ibarat medan curahan hati dan perasaan?
Ur ideology will only comes if u hve a great emosional..
Lau dah takde mood tu, takde jugak la kan.Memang jwbnye tak pandang la diary tu walau syg mane skalipon.
Hurmm..Act rase sdih la jugak dah lame tak luangkan mase utk update blog..
Tapi mmg keadaan tak mengizinkan.
And i hope,soon,my class timetable will be changed.ASAP!
Really penat lau hari2 camni..
Ok laa,,i tink,utk kali ni,enough kot? :))
And guys,,sukacitenye i nak maklumkan,yg my beloved semakin cintakan i.
wink wink!! :p
i loikee!

Thursday, January 6, 2011

Tuesday, January 4, 2011

my new collection~

yeehaaa!!!!!
Today i feel very heppppyyy cos i've added my collections..
Ok..now i've PINK lappy n handphone..
So what next??
hurmmmm...
on my way to tink it.. :)
 
                                                     this one is my PINK hp..
                                         tadaaa!!!!!

look-look la